De Bossche Bol XL gaat deze week naar Jan en Angela de Loijer uit Den Bosch die op donderdag 28 juli hun gouden bruiloft vieren.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar Jan en Angela de Loijer uit Den Bosch die op donderdag 28 juli hun gouden bruiloft vieren.

Bossche Bol XL voor kanjers Jan en Angela de Loijer

Ingezonden 210 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Jan en Angela de Loijer uit Den Bosch.

‘Graag willen wij onze ouders opgeven voor de Bossche Bol XL’, zo schrijven Peggy, Erik Jan, Siep, Daisy, Danny, Thijn en Pleun: ‘De allerbelangrijkste reden is dat deze twee kanjers op 28 juli maar liefst 50 jaar getrouwd zijn! Dit gaan ze gezellig met familie en vrienden vieren bij Villa Fleurie in Rosmalen. Ze zijn voor ons een voorbeeld in samen - volop genietend van het leven - oud te worden! De tweede reden is dat zowel ons pap als ons mam echte Bossche Bollen zijn! Zij zijn allebei geboren en getogen in Den Bosch en daarnaast zijn ze beiden ‘formaat XL’. De laatste reden is dat wij willen zeggen dat wij super trots op hen zijn! Zij staan altijd voor ons klaar en willen het beste voor hun kinderen en kleinkinderen. Wij houden van jullie!’

Aanmelden voor Bossche Bol XL

Heb jij ook een vriend(in), familielid, collega of buurman/vrouw die je in het zonnetje wil zetten? Aanmelden: bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant