Het Mout Bierfestival maakt zijn debuut in Den Bosch bij de Citadel op vrijdag 26 en zondag 27 augustus.
Het Mout Bierfestival maakt zijn debuut in Den Bosch bij de Citadel op vrijdag 26 en zondag 27 augustus.

Mout Bierfestival maakt zijn debuut op de Citadel in Den Bosch

Human Interest 459 keer gelezen

DEN BOSCH | De gezelligste biertuin van Den Bosch strijkt op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus neer bij de Citadel. Met ruim 200 soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert deze prachtlocatie in een walhalla voor de levensgenieter! 

Na succesvolle edities dit jaar van Mout in onder andere Tilburg, Nijmegen en Zwolle, is Den Bosch aan de beurt. “We vinden het fantastisch om voor de allereerste keer met Mout Bierfestival in Den Bosch neer te strijken. We trekken alles uit de kast en kijken ernaar uit om samen te proosten op het leven”, aldus Tinus Weijkamp, oprichter van Mout Bierfestival.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Ook is er wijn en fris en zijn er alcoholvrije bieren verkrijgbaar bij de Mout bar. Verwacht daarnaast een breed muzikaal live-programma met de beste boogie, rockabilly en funk. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit de speciale beerkitchen. Van borrelhapjes, BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. 

Tickets voor het Mout Bierfestival kosten 9,50 euro. Ook is er een beperkt aantal Early Beer-tickets verkrijgbaar (7,50 euro). Reserveren: www.moutbierfestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant