Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Foto:

Walk & Dance to Fight Cancer

  •   keer gelezen

DEN BOSCH | Walk & Dance to Fight Cancer vindt plaats op zaterdag 27 augustus in Den Bosch. Eerst wordt er gewandeld om geld in te zamelen voor Fight Cancer en daarna kan er gedanst worden.

“Een stadse wandeling van ongeveer 25 kilometer door de historische binnenstad en langs onder andere de gezellige pop-up terrassen van De Bossche Zomer 2022 (Terras aan de Haven, Costa Del Silo, Zomerterras Vonk & Vlam en Bourgondisch Beach) om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding”, vertelt de organisatie. “Een aantrekkelijke wandeling, met versnaperingen en vertier op de route. Eenmaal gefinisht bij De Orangerie zorgt de beat uit de boxen van de SMÈRRIG DJ dat jij je aan een (voorzichtig) dansje gaat wagen. Wandelen, kletsen, dansen, eten en drinken! Het wordt een dag met een lach en traan. Doe ook mee!”

Globaal programma
11.45 tot 12.15 uur: Inloop & ontvangst deelnemers bij De Orangerie
12.15 - 12.30 uur: Officiële opening
12.30 uur: Start
18.00 uur: Aanvang after party met DJ & borrel en een hapje
19.00 uur: Eindtijd voor lopers om te finishen
19.30 uur: Bekendmaking tussenstand donaties
20.00 uur: Einde after party
21.00 - 02.00 uur: Smèrrig Dancefeest met onder andere cheque overhandiging voorlopig eindbedrag

Interesse in dit Smèrrig Dancefeest? Koop voor 5 euro, aansluitend op je Walk & Dance inschrijving, een ticket. Deelnemers van de Walk & Dance ontvangen na aanmelding een kortingscode. Lees hier meer.

Meer berichten