Overal zoekt Wilco Verschuren naar speciale lokale zoetigheden. In New York (foto) liep hij zelfs een paar blokken om voor een Cronut.
Overal zoekt Wilco Verschuren naar speciale lokale zoetigheden. In New York (foto) liep hij zelfs een paar blokken om voor een Cronut.

Bossche Bol XL voor echte zoetekauw Wilco Verschuren

Ingezonden 340 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Wilco Verschuren uit Capelle aan de IJssel. Hij werd voorgedragen door zijn vriendin Sandra van Eeden.

‘Hierbij wil ik mijn vriend Wilco Verschuren uit Capelle aan de IJssel opgeven voor de Bossche Bol XL. Als geboren Bredanaar is hij gek op de Bossche bollen uit Den Bosch. Zelfs tijdens de lockdown gingen we in Den Bosch langs voor een chocolade bol. Sinds ik op het werk een collega uit Den Bosch heb, wordt hij regelmatig door mij verrast en neemt zij als Bossche koerier niet één maar meestal twee Bossche bollen voor hem mee. Overal zoekt Wilco Verschuren naar speciale lokale zoetigheden. In New York liep hij zelfs een paar blokken om voor een Cronut (combi van een donut en croissant)’, aldus Sandra van Eeden.

Aanmelden voor Bossche Bol XL

Heb jij ook een vriend(in), familielid, collega of buurman/vrouw die je in het zonnetje wil zetten? Aanmelden: bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant