In het Dierentehuis in Den Bosch zitten op het ogenblik weer heel wat kittens die wachten op een nieuw baasje.
In het Dierentehuis in Den Bosch zitten op het ogenblik weer heel wat kittens die wachten op een nieuw baasje. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: kittens zoeken nieuw baasje

Ingezonden 339 keer gelezen

DEN BOSCH | In het Dierentehuis zitten op het ogenblik weer heel wat kittens. Kittens van zwangere moederpoezen die in het dierentehuis of in een pleeggezin zijn bevallen en kittens  die in hun eentje of met moeder of nestgenootjes gevonden zijn. 

Zodra deze kittens hun entingen hebben gehad, en het juiste gewicht hebben, mogen ze op zoek naar een nieuw baasje. Soms worden ze voor plaatsing nog gecastreerd/gesteriliseerd. Zo niet, dan gebeurt dit op de leeftijd van 6 maanden. Hiervoor krijgt het nieuwe baasje een oproep. Een kitten kost 170 euro. Daarvoor worden ze ontwormd, ontvlooid, minimaal 2 maal geënt, gechipt en geregistreerd. Ook de castratie/sterilisatie zit hierbij inbegrepen. 

Zoekt u een kitten? Kijk op www.dierentehuisdenbosch.nl. Zit er nu niets bij dat u aanspreekt? Niet getreurd, elke week geeft de dierenarts nieuwe kittens vrij voor plaatsing. Belangstelling voor een kitten van de website? Bel met Dierentehuis Den Bosch op 073-6412417 en maak een afspraak om te gaan kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant