Elke avond en vooral in het weekend wordt er afval gedumpt bij de containers tegenover de Albert Heijn vestiging op de Helftheuvel.
Elke avond en vooral in het weekend wordt er afval gedumpt bij de containers tegenover de Albert Heijn vestiging op de Helftheuvel. Foto:

Afvaldumping bij containers tegenover de Helftheuvel

Ingezonden 588 keer gelezen

DEN BOSCH | ‘Elke avond en vooral in het weekend wordt er particulier en zelfs bedrijfsafval gedumpt bij de plastic- en glasbakken tegenover de Albert Heijn vestiging op de Helftheuvel in Den Bosch’, zo schrijft M. van Doorn uit Den Bosch in een ingezonden brief aan de redactie. 

‘Dit gaat echt al jaren zo’, vervolgt de schrijver van de ingezonden brief: “Ik kan me zelf niet voorstellen dat zoiets op bijvoorbeeld de Parade of elders in het centrum van Den Bosch zo getolereerd zou worden. Ik heb onlangs bij de gemeente voorgesteld een camera te plaatsen, maar dat kon zogezegd niet zomaar wegens privacy redenen. Elders in de stad is de privacy blijkbaar geen probleem, want daar hangen wel op heel veel plaatsen camera’s.’
Reageren op deze ingezonden brief? Mail naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Ingezonden brief in deze krant
Wil jij graag reageren op een artikel in deze krant, of is er iets waaraan jij je mateloos ergert in jouw directe leefomgeving en wat je graag eens aan de kaak wilt stellen? Dat kan middels een ingezonden brief van maximaal 250 woorden (met eventueel ook een foto) in de Bossche Omroep. Stuur je bijdrage per e-mail naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant