Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Wil je ook meebreien of -haken voor Stichting Met je hart? Meld je dan aan via iris.vriend@metjehart.nl.&nbsp;&nbsp;</p>

Wil je ook meebreien of -haken voor Stichting Met je hart? Meld je dan aan via iris.vriend@metjehart.nl.  

(Foto: )

‘Oeteldonk breit deur’ zoekt breiers voor het goede doel

  •   keer gelezen   Carnaval

DEN BOSCH Stichting ‘Met je hart’ is voor haar actie ‘Oeteldonk breit deur’ op zoek naar mensen die rood-wit-gele sjaals willen breien voor het goede doel. De wol verzorgt de stichting; de verkoopopbrengst van de sjaals gaat helemaal naar haar hoofddoel: het organiseren van mooie ontmoetingen voor eenzame ouderen.

Kwetsbare ouderen met elkaar verbinden. Dat is de missie van Stichting Met je hart. In 38 gemeenten in Nederland zetten ruim 1.000 vrijwilligers zich in om meer dan 2.300 ouderen die zich eenzaam voelen, weer te laten genieten door ze met elkaar te verbinden. Daarnaast hebben zij veel ambassadeurs en weten zij zich gesteund door de lokale horeca. Ook in de regio ‘s-Hertogenbosch zet een groot team van enthousiaste, ondernemende en energieke vrijwilligers zich in, voor maar liefst 400 kwetsbare ouderen. Door in groepjes met hen te gaan dineren of lunchen, of door regelmatig gezellige momenten te organiseren waarbij zij met elkaar in contact komen. Dit vraagt om de nodige financiële ondersteuning. Reden voor de Stichting om in en rond Oeteldonk te starten met de brei- en haakactie.

Deelnemen

Wil je ook meebreien of -haken voor dit goede doel? Stuur dan een mail naar iris.vriend@metjehart.nl en je krijgt de rode, witte en gele wol toegestuurd, plus instructies.

Meer berichten