Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Het Geheugenhuis is een plek voor ontmoeting, informatie, kunst, cultuur en activiteiten voor mensen met beginnende geheugenproblemen.</p>

Het Geheugenhuis is een plek voor ontmoeting, informatie, kunst, cultuur en activiteiten voor mensen met beginnende geheugenproblemen.

(Foto: )

Het Geheugenhuis gaat van start bij Huis73 in Den Bosch

  •   keer gelezen   Gezondheid

DEN BOSCH | Het is heel herkenbaar, als je wat ouder wordt laat je geheugen je soms in de steek. Vanaf 20 september start Huis73 met het Geheugenhuis.

Laat je geheugen je in de steek of krijg je in je omgeving te maken met beginnende dementie? Dan heb je ook vragen. Het Geheugenhuis is een plek voor ontmoeting, informatie en activiteiten. Beweging, creatief bezig zijn, dingen doen die je leuk vindt. Het stimuleert je geheugen en houdt je brein fit. Het hele jaar door kun je in het geheugenhuis meedoen aan activiteiten. Start je week goed met bewegen op muziek, doe mee met het Meezingcafé of ga aan de slag met keramiek of tekenen. Alle activiteiten spelen zich af in kleine groepen en in alle rust.

Activiteiten starten op 20 september

De activiteiten starten vanaf 20 september, de officiële opening is op woensdag 6 oktober. In het Geheugenhuis werken Huis73, Farent en Tao of Care samen. Je vindt het Geheugenhuis bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch. Vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. De inloop van het Geheugenhuis is open van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Meer info: www.huis73.nl/geheugenhuis.

Meer berichten