Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De spinningmarathon die zondag werd gehouden op de Markt heeft het prachtige eindbedrag van 36.067 opgebracht. (Foto: Henk van Esch)</p>

De spinningmarathon die zondag werd gehouden op de Markt heeft het prachtige eindbedrag van 36.067 opgebracht. (Foto: Henk van Esch)

(Foto: Henk van Esch)

Geslaagde spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis

  •   keer gelezen   Gezondheid

DEN BOSCH | Zondag presenteerde het Vicki Brownhuis in Den Bosch een spinningmarathon op de Bossche Markt. Daar fietsen zo’n vijfenzestig enthousiaste deelnemers samen 36.067 euro bij elkaar. 

In 2019 organiseerde het Vicki Brownhuis voor het eerst een succesvolle sponsortocht naar de top van de Mont Ventoux. Het jaar erop hield corona de wereld in zijn greep en zat een trip naar Frankrijk er helaas niet in. Als alternatief werd er een spinningmarathon georganiseerd op de Parade in Den Bosch. Afgelopen zondag kreeg deze een vervolg met een tweede editie. Ditmaal niet op de Parade, maar op de Bossche Markt. Daar legden zo’n vijfenzestig gesponsorde fietsers verdeeld over drie groepen een afstand van gemiddeld vijftig kilometer af. Onder de deelnemers ook zo’n dertig leerlingen en docenten van het Rodenborch College in Rosmalen, maar ook bedrijven - waaronder medeorganisator en hoofdsponsor Salesforce - en individuen die het Vicki Brownhuis een warm hart toe dragen. “Wij willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun inzet”, benadrukt Jacqueline Crooijmans, directeur van het Vicki Brownhuis: “Speciale dank gaat er uit naar het Nationaal Fonds tegen Kanker dat de eerste 10.000 euro aan sponsorgeld heeft verdubbeld. Met het opgehaalde geld kunnen wij weer heel wat nieuwe activiteiten organiseren voor onze gasten!” Meer info: www.vickibrownhuis.nl.

Meer berichten