Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Het programma staat bol van creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten. </p>

Het programma staat bol van creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten.

(Foto: )

SPACECAMP voor alle jonge mantelzorgers in Den Bosch

  •   keer gelezen   Gezondheid

DEN BOSCH | Op zaterdag 25 en zondag 26 september presenteert Vanzelfsprekend!? - het platform voor jonge mantelzorgers in de gemeente ’s-Hertogenbosch - SPACECAMP. Dit is een kamp speciaal voor alle jonge mantelzorgers van 8 tot 25 jaar.

Geïnspireerd door de Amerikaanse ruimtekampen ontwikkelde Vanzelfsprekend!? het SPACACAMP waar er ruimte is voor jonge mantelzorgers en de anti-zwaartekracht de last van hun schouders haalt. Het programma staat bol van creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten. Zo is er Levend Cluedo, zeskampspellen en een heuse spooktocht. Alles binnen het thema ruimte. Aan rust en ontmoeting is ook gedacht: er is een snoezelruimte waar men zich kan terugtrekken en ‘s avonds een sfeervol kampvuur met gitaar. Er wordt gewerkt met twee leeftijdsgroepen: 8 tot 12 en 12 tot 25 jaar. De begeleiding is in handen van het team van Vanzelfsprekend!? bestaande uit toegewijde beroepskrachten en JMZ-Experts.

Aanmelden kan nog

Aanmelden kan nog en deelname is gratis! Dus ben jij een jonge mantelzorger in de gemeente ‘s-Hertogenbosch, dan ben je van harte welkom om mee te gaan op deze reis. Aanmelden en meer info: ella@vanzelfsprekendjmz.nl, of bel met 06-16613236.

Meer berichten