In haar boek ‘Ontwarren’ laat Karin Willemsen zien hoe het is om te leven met verlies van cognitieve capaciteit.
In haar boek ‘Ontwarren’ laat Karin Willemsen zien hoe het is om te leven met verlies van cognitieve capaciteit.

Lezing Karin Willemsen in het Geheugenhuis bij Huis73

Gezondheid 435 keer gelezen

DEN BOSCH | Karin Willemsen vertelt vanuit eigen ervaring over omgaan met geheugenverlies. In haar boek ‘Ontwarren’ laat ze zien hoe het is om te leven met verlies van cognitieve capaciteit. Op 27 oktober is ze te gast bij Huis73.

Wat zou jij doen als je voortdurend dingen kwijt bent? Wanneer je verdwaalt in je eigen wijk? Als je in de middag niet weet wat je in de ochtend hebt gedaan? En mensen dan zeggen: ‘Ach, we vergeten allemaal wel eens wat’. De verwarring en onmacht zijn in het boek goed te herkennen en de kwetsbaarheid van de mens is voelbaar. Maar er gebeuren ook mooie dingen. Herkenbaar voor mensen die te maken hebben (gehad) met dementie.

Kaartverkoop en meer

Het Geheugenhuis bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74 is dé plek voor ontmoeting, informatie, kunst & cultuur en activiteiten voor mensen met beginnende geheugenproblemen, hun mantelzorgers en professionals. De lezing op woensdag 27 oktober duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Entree: 5 euro leden en 7,50 euro niet-leden. Kaartverkoop: huis73.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant