Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Manu Keirse is specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Over dit onderwerp heeft hij al veel boeken geschreven en lezingen gegeven.
Manu Keirse is specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Over dit onderwerp heeft hij al veel boeken geschreven en lezingen gegeven. (Foto: )

Lezing over verlies en verdriet in De Ontmoeting in Rosmalen

  •   keer gelezen   Gezondheid

ROSMALEN | Vroeg of laat krijgen wij allemaal te maken met verlies en verdriet. Het verlies van een partner, kind of kleinkind maar ook het verlies van een huisdier of een andere geliefde persoon. 

Een afscheid is altijd verdrietig. We hebben daar dan maar mee om te gaan, maar hoe doe je dat? Hoe kun je een ander helpen bij het verwerkingsproces? HEVO vindt dit een belangrijk onderwerp om onder de aandacht te brengen. Daarom is Manu Keirse gevraagd om er een lezing over te geven. Keirse is geboren in België in 1946. Hij is klinisch psycholoog, emeritus hoogleraar aan de faculteit van geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven en schrijver van vele boeken. Hij is specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Over dit onderwerp heeft hij al veel lezingen gegeven niet alleen in België, maar ook in Nederland. Ook voor kinderen heeft hij dit onderwerp bespreekbaar gemaakt en hier diverse boeken over geschreven. 

Praktische informatie

De lezing is op 29 januari 2022 in De Ontmoeting aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Aanvang: 13.30 uur. Zaal open om 13.00 uur Aanmelden bij Jenny van Rooij via hmgjvanrooijb@ziggo.nl Graag bij aanmelding uw telefoonnummer vermelden. HEVO gaat ervan uit dat de lezing gewoon door kan gaan. Mocht dit vanwege COVID-19 niet zo zijn, dan bereidt HEVO een digitale lezing voor. Op de website www.hevorosmalen.nl vindt u dan alle informatie hierover.

Meer berichten