Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Dit jaar breien we nog één keer Nederland warm in de grote breifinale.
Dit jaar breien we nog één keer Nederland warm in de grote breifinale.

Ut’Meijerke doet mee aan de Week tegen Eenzaamheid

  •   keer gelezen   Gezondheid

DEN BOSCH | Van 29 september tot 6 oktober staat de Week tegen Eenzaamheid weer voor de deur. Dit jaar is het thema ‘Ontmoeten & Verbinden’. Huiskamerproject Ut’Meijerke heeft voor deze week een programma samengesteld waarin deze onder andere afscheid neemt van de ‘Goedgemutste breicampagne’ van Innocent waar 8 jaar lang actief aan is deelgenomen. 

Samen met duizenden creatievelingen heeft Ut’Meijerke de afgelopen jaren kleine mutsjes voor op de smoothies van Innocent gemaakt. Dit om aandacht te vragen voor eenzaamheid onder ouderen én geld in te zamelen. Want van elke verkochte smoothie gaat er 20 cent naar het Ouderenfonds. Hiermee helpt deze ouderen op allerlei manieren en brengt hen met elkaar en anderen in contact. Met activiteiten, gezamenlijke diners en uitjes. Aan het einde van deze week tegen de eenzaamheid, neemt Ut’Meijerke, met pijn in het hart, afscheid van deze mooie vijftien jaar lang lopende campagne door op de laatste dag van de week alle gebreide mutsjes voor de allerlaatste keer op te sturen. 

Draag jij ouderen ook een warm ‘gebreid’ hart toe? Doe ook mee en brei nog snel een mutsje voor deze breifinale! Mocht je willen aanhaken, dan vind je Huiskamerproject Ut’Meijerke in de binnentuin van Woonzorgcentrum Nieuwehagen aan de Gervenstraat 57 in Den Bosch.

Meer berichten