Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De StoryTrail stadswandeling komt in september weer naar Den Bosch! Op de foto verhalenverteller Reijckhart. (Foto: Rachel de Liefde)</p>

De StoryTrail stadswandeling komt in september weer naar Den Bosch! Op de foto verhalenverteller Reijckhart. (Foto: Rachel de Liefde)

(Foto: Rachel de Liefde)

De mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

  •   keer gelezen   Historie

DEN BOSCH | Na een pauze van anderhalf jaar is de StoryTrail stadswandeling terug! Op zondag 12 en 26 september kun je een duik nemen in de stadsgeschiedenis samen met een verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen. 

Met de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad van Den Bosch als fraai decor trakteert de verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen je op een betoverende historische vertelvoorstelling. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een meeslepende Bossche legende. De grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis trekken vervolgens aan je voorbij. 

Vertel-avontuur

De verteller neemt je mee door een stad vol prachtige verhalen over onder andere liefde, strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid. Zo beleef je de eeuwenoude stad aan de Dieze op een heel andere wijze tijdens een vertel-avontuur dat je waarschijnlijk nooit van je hele leven meer vergeet.

Reserveren

Ga mee en zie de geschiedenis van ‘s-Hertogenbosch voor je ogen tot leven komen! De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 12 en zondag 26 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts 14 euro per persoon (kind: 8,84 euro).

Meer berichten