Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Vanaf september elke tweede zondag van de maand: StoryTrail Theaterwandeling door Den Bosch.</p>

Vanaf september elke tweede zondag van de maand: StoryTrail Theaterwandeling door Den Bosch.

(Foto: StoryTrail.nl/Rachel de Liefde)

Dompel je onder in de rijke geschiedenis van Den Bosch

  •   keer gelezen   Historie

DEN BOSCH | Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert dit najaar op elke tweede zondag van de maand een StoryTrail Theaterwandeling door Den Bosch. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Reijckhart is je gids.

In de geschiedenis van Den Bosch wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goeie maatjes met de oeroude Bosschenaren die de stad eeuwen geleden stichtten. Je maakt kennis met heiligen en schijnheiligen. Je ontdekt de geheimen van de prachtige Sint Jan. Je ervaart onmetelijke rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je komt er achter hoe een woeste Moerasdraak kon uitgroeien tot de gezelligste stad van het land. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van ‘s-Hertogenbosch, een bijzondere belevenis!

Praktische informatie

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 11 september, zondag 9 oktober, zondag 13 november en zondag 11 december 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts 15,50 euro per persoon (kinderen: 9,79) euro.

Meer berichten