Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Tot 19 juli kun je bij La Vittoria in Rosmalen bij aankoop van een ijsje een extra ijsje kopen.
Tot 19 juli kun je bij La Vittoria in Rosmalen bij aankoop van een ijsje een extra ijsje kopen. (Foto: )

IJsjes voor de voedselbank

  •   keer gelezen   Human Interest

ROSMALEN | Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zomaar een lekker ijsje te gaan eten bij een ijssalon. Daar wil de Mi Amigo Foundation deze zomer iets aan doen! 

Bij aankoop van een ijsje bij La Vittoria IJs & Chocolade aan de Dorpsstraat 57 in Rosmalen kun je voortaan ook een ijsje voor een ander kopen. Zo maak jij het mogelijk om iemand anders te voorzien van een verfrissend ijsje deze zomer.
Tot 19 juli kun je bij aankoop van een ijsje een extra ijsje kopen. Dit extra ijsje wordt uitgegeven in de vorm van een Mi Amigo consumptiemunt. Deze munt wordt in een zichtbare ‘spaarpot’ gedaan die in de ijssalon staat. Na afloop van de actieperiode worden de munten opgehaald en uitgegeven bij de voedselbank Den Bosch (De Biechten). De munt kan vervolgens gedurende de zomervakantie ingeleverd worden bij La Vittoria IJs & Chocolade.
Mi Amigo Foundation is een stichting opgezet door een vijftal jonge ondernemers die zich wil inzetten voor een groot maatschappelijk probleem; armoede in Nederland. Door het actief opzetten van projecten wil Mi Amigo zoveel mogelijk armoede proberen te verzachten.

Meer berichten