Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Op 3 juli werden de eerste honderd Bossche Markttassen overhandigd. Op de foto van links naar rechts wethouder Jan Hoskam, John Verzantvoort, Lodie Hofland en Manon van der Ven.</p>

Op 3 juli werden de eerste honderd Bossche Markttassen overhandigd. Op de foto van links naar rechts wethouder Jan Hoskam, John Verzantvoort, Lodie Hofland en Manon van der Ven.

(Foto: Henk van Esch )

Eerste ‘Bossche Markttassen’ overhandigd

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | De Bossche Markt. Waar kwaliteit en diversiteit aansluiting zoekt bij de moderne consument. Waar ambacht, klantgerichtheid en vriendelijkheid samenkomen in een sfeer ooit verbonden aan rijkgeschakeerde winkelstraten. 

Waar bewust consumerende klanten kopen bij echte vakmensen. Vernieuwend, trendsettend en met (streek)producten die je vaak elders niet vindt: in feite warenhuis, supermarkt en speciaalzaak tezamen. Al die ingrediënten zijn nu samengebracht in één tas: de Bossche Markttas. Een tas met tal van eigenschappen. Allereerst een symbool van beleving en plezier, onder het motto ‘De Bossche markt, altijd gezellig’. Daarnaast een voordeelmachine: want de Bossche Marktondernemers hebben tal van voordelen ‘in de tas’ gestopt. En dan is er nog de kwaliteit, net als de markt zelf: hij kan echt een hele dag boodschappen aan! Gefabriceerd van gerecyclede petflessen, dus ook hartstikke duurzaam.

Overhandiging

De eerste 100 Markttassen zijn op 3 juli door wethouder Jan Hoskam - in bijzijn van hoofdmarktzaken Manon van der Ven en John Verzantvoort namens de Stichting Promotie Bossche Markt - aangeboden aan voorzitter Lodie Hofland van de Voedselbank. Uiteraard met de vouchers die mensen toegang geven tot aantrekkelijke aanbiedingen. Niet alleen nu, maar het hele jaar door. Want mensen die de Bossche Markttas gebruiken, kunnen het komende jaar nog tal van bijzondere acties tegemoetzien.

Meer berichten