Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Foto:

Line up gratis festival ‘On the road again’ in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | De line up van ‘On The Road Again - De Parade van Nederlands talent’ is bekend. Op zondag 25 juli komen onder meer Maaike Ouboter, Lucas Hamming en Wulf naar de Pettelaarse Schans in Den Bosch. 

De Nederlandse talenten in het popgenre verkeren allemaal in verschillende stadia van hun carrière. Het gratis festival is een initiatief van Buma Cultuur, ondersteund door Sena Performers, en mede mogelijk gemaakt door Theater aan de Parade en Cultuurstad van het Zuiden ’s-Hertogenbosch, het Ministerie van OCW en Steunfonds Rechtensector.

Hard geraakt

Livemuziek is, als onderdeel van de culturele sector, bovenmatig hard geraakt door de coronamaatregelen van de afgelopen maanden. Frank Helmink, directeur van organisator Buma Cultuur: “Alle lagen in de sector zijn hard getroffen. Van componist tot technici, van sessiemuzikant tot podiumbouwers en decorontwerpers, van boekingskantoren tot managers en muziekuitgevers. En niet te vergeten: de fans! Muziekliefhebbers die niet naar live concerten van hun favoriete artiesten konden gaan, ondanks de al gekochte concerttickets. Daarom is er nu ook gekozen om deze editie gratis toegankelijk te maken.”

Live optredens

Live optredens zijn, zeker in de wereld van de popmuziek, de belangrijkste activiteiten en daarmee ook de grootste bron van inkomsten voor de acts en artiesten. Daarom is het nu van cruciaal belang om de live muzieksector vooruit te helpen in het opstarten van optredens in clubs, zalen, theaters en op festivals. Daarbij worden fans, artiesten en alle toeleveranciers die diensten en producten leveren aan deze sector geholpen op weg naar een maatschappij zonder Coronamaatregelen.

Volledige line up

De volledige line up van zondag 25 juli: 11.00 uur inloop, 11.30 tot 12.00 uur Maaike Ouboter (Duo), 12.30 tot 13.00 uur WIES, 13.30 tot 14.00 uur Pip Blom, 14.30 tot 15.00 uur Jeroen Kant 15.30 tot 16.00 uur Blanks, 16.30 tot 17.00 uur Lucas Hamming, 17.30 tot 18.00 uur Wulf.

Gratis kaarten reserveren

Gratis kaarten voor On The Road Again zijn beschikbaar via: https://shop.eventix.io/829fd149-4fcc-4ae0-b6d1-c7c03580b04d/tickets.

Meer berichten