Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Nu BBS Hambaken na een jaar sluiting wegens corona weer open gaat, is er voor iedereen in Den Bosch weer een Resto VanHarte in de buurt.</p>

Nu BBS Hambaken na een jaar sluiting wegens corona weer open gaat, is er voor iedereen in Den Bosch weer een Resto VanHarte in de buurt.

(Foto: )

Lekker en betaalbaar eten bij Resto VanHarte in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting, opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Den Bosch weer. 

Op de locaties BBS Boschveld, BBS Hambaken en BBS Nieuw-Zuid is iedereen vanaf september weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Resto VanHarte brengt mensen samen onder het genot van een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Iedere week koken vrijwilligers een afwisselende maaltijd en is iedereen welkom om mee te genieten en in contact te komen met anderen. “We zijn blij om onze deuren weer op de drie locaties te mogen openen en onze gasten te mogen verwelkomen. Met de drie resto’s proberen we er voor iedereen in Den Bosch te zijn die op zoek is naar aansluiting en een goed gezelschap. Allemaal onder het genot van de heerlijke driegangendiners die door onze vrijwilligers worden gekookt en geserveerd”, vertelt Manita Rovers, Resto manager Tilburg & Den Bosch. 

Reserveren

Resto VanHarte Den Bosch gaat in september weer volgens een voorlopig vast schema open. De diners starten om 18.00 uur en inloop vanaf 17.30 uur. Reserveren kan via de website: https://reserveren.restovanharte.nl.

Meer berichten