Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Laat je meenemen in het betoverende verhaal van Sneeuwwitje.
Laat je meenemen in het betoverende verhaal van Sneeuwwitje. (Foto: Theater Terra)

Familiemusical Sneeuwwitje komt naar Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Kikker en het Avontuur, brengt het wereldberoemde verhaal van de Gebroeders Grimm naar het theater. De familiemusical Sneeuwwitje is te zien op zaterdag 2 oktober om 15.00 uur in HAL8 – Brabanthallen.

De mooie prinses Sneeuwwitje is geliefd bij het hele volk, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag in haar kasteel vertelt de Toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje moet de bossen invluchten. Daar vindt ze een nieuw leven bij zeven grappige en hardwerkende dwergen. De Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan haar nog redden… Na de voorstelling mag iedereen met Sneeuwwitje en de prins op de foto! Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.theaterterra.nl.

Over Theater terra

Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld. Bekende voorstellingen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin en Peter Pan.

Meer berichten