Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Het wintercircus dat van 17 december tot en met 9 januari neerstrijkt op het parkeerterrein van Sportiom/Stadion De Vliert in Den Bosch is &eacute;&eacute;n initiatief van de Pallasso Clowns (Erico en Marcel).</p>

Het wintercircus dat van 17 december tot en met 9 januari neerstrijkt op het parkeerterrein van Sportiom/Stadion De Vliert in Den Bosch is één initiatief van de Pallasso Clowns (Erico en Marcel).

(Foto: Pallasso Clowns)

Wintercircus met special guest John de Bever

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Het parkeerterrein bij Stadion De Vliert vormt van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari het decor voor ‘Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition’. Jong en oud kan dan genieten van een betoverende voorstelling met op woensdag 22 december John de Bever als speciale gast.

Wintercircus Pallasso presenteert op woensdag 22 december vanaf 20.00 uur een speciale muzikale editie van ‘The Magical Winter Edition’ met John de Bever in de hoofdrol. Een wervelend en betoverend programma vol muziek, spanning, sensatie en humor. Bosschenaar John de Bever weet tijdens zijn optreden als geen ander het publiek aan zich te binden. De grootste hits ontbreken niet en het repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek. 

Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso biedt in Den Bosch alle gelegenheid om het jaar 2021 bruisend af te sluiten of het nieuwe jaar 2022 juist knallend te beginnen. De gerenommeerde Pallasso Clowns (foto) - de uit Boxtel afkomstige Erico en zijn collega Marcel - slaan hiervoor de handen ineen en daarmee krijgt Wintercircus Pallasso een brede Brabantse basis. Als het aan de organisatie ligt, blijft het dan ook niet bij één editie, maar wordt het een traditie in Den Bosch.

Praktische informatie

De kaartverkoop voor de voorstelling op woensdag 22 december is gestart. Reserveer je kaarten tijdig op www.wintercircuspallasso.nl.

Meer berichten