Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Ga je op zondag 31 oktober mee op avontuur met Pieter Konijn en zijn vriendjes in HAL8 - Brabanthallen in Den Bosch?</p>

Ga je op zondag 31 oktober mee op avontuur met Pieter Konijn en zijn vriendjes in HAL8 - Brabanthallen in Den Bosch?

(Foto: Rechtenvrij)

Kindervoorstelling ‘Het avontuur van Pieter Konijn (2+) komt naar Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Zin in een gezellig gezinsuitje? Ook dit jaar zijn er weer voorstellingen voor het hele gezin die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week dé tip voor de herfstvakantie: ‘Het avontuur van Pieter Konijn’ (2+).

Ga mee op avontuur met Pieter Konijn. Pieter raakt namelijk verstrikt in de moerastuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij de nodige hulp van een heel lief roodborstje. 

Joris van Veldhoven

Voor de allerkleinste theaterbezoekers wordt het weer een bijzonder grappige, muzikale en vooral ook interactieve voorstelling met de poppen in het decor van bekend decor- en kostuumontwerper Joris van Veldhoven. Eerder maakte Joris van Veldhoven het decor en kostuums voor onder andere ‘EVITA’, ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ en ‘CARO’. Kortom, het leukste familie-uitje dat in het teken staat van de avonturen van Pieter Konijn. Ga jij ook mee op avontuur?

Praktische informatie

De avonturen van Pieter Konijn zie je op zondag 31 oktober in HAL8 – Brabanthallen. Kijk voor aanvullende informatie en kaartverkoop op de website van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl. 

Meer berichten