Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober vindt de grote poppen, teddyberen en poppenhuizenbeurs weer plaats in de Brabanthallen.</p>

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober vindt de grote poppen, teddyberen en poppenhuizenbeurs weer plaats in de Brabanthallen.

(Foto: )

Grote poppen, teddyberen en poppenhuizenbeurs is terug in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | De jaarlijkse poppen, teddyberen en poppenhuizenbeurs gaat eindelijk weer plaatsvinden en wel op zaterdag 23 en zondag 24 oktober in de Brabanthallen. 

De organisatie heeft twee jaar lang moeten wachten vanwege de coronamaatregelen, maar het licht staat definitief op groen! De beurs gaat door en wel zonder restricties waaronder controle op toegangstesten en/of coronacheck. Verzamelaars van alles wat met poppen, poppenhuizen en teddyberen te maken heeft, komen tijdens deze beurs bijeen om hun collectie uit te breiden. Daarom is een beurs ook zo spannend. Misschien kom je vandaag wel tegen waar je al tien jaar naar zoekt. Een apart segment is gereserveerd voor deelnemers die ‘Reborn’ babypoppen vervaardigen, een ware rage! Overigens is het vervaardigen van poppenhuizen en miniaturen vandaag de dag populairder dan ooit! Voor de meeste bezoekers is het geen hobby, maar een serieuze passie. Alles wat je nodig hebt aan materialen om zelf thuis aan de slag te gaan is op de beurs te koop.

Praktische informatie

De beurs is op zaterdag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur geopend en zondag 24 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Kaarten kosten 6,75 euro bij online reservering via www.niesjewolters.nl en 10 euro aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis en 65-plussers betalen 8 euro.

Meer berichten