De 11e editie van The Giving Statues in Winkelcentrum de Helftheuvel heeft het prachtige eindbedrag van 1500 euro opgeleverd.
De 11e editie van The Giving Statues in Winkelcentrum de Helftheuvel heeft het prachtige eindbedrag van 1500 euro opgeleverd.

‘The Giving Statues’ op de Helftheuvel levert 1500 euro op voor goed doel

Human Interest 167 keer gelezen

DEN BOSCH | Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de 11e editie van The Giving Statues. Veertien levende standbeelden zetten deze dag hun beste beentje voor in Winkelpassage de Helftheuvel in den Bosch om geld op te halen voor het goede doel.

Probeer het maar eens te doen. Urenlang roerloos stilstaan zonder ook maar met je ogen te knipperen. Laat staan te krabben aan je kont. De deelnemers aan het jaarlijkse evenement The Giving Statues in winkelcentrum de Helftheuvel zijn er meester in. Door hun kunsten te vertonen aan het winkelende publiek hebben zij afgelopen zaterdag maar liefst 1500 euro opgehaald voor het goede doel. Dit jaar was dat de ‘vereniging van Ehlers-Danlos patiënten’. 

Over de vereniging

Alle activiteiten van de vereniging van Ehlers-Danlos patiënten zijn er op gericht meer bekendheid te geven aan en meer inzicht te krijgen in het syndroom van Ehlers-Danlos (EDS). EDS is een verzamelnaam voor een zeldzame groep erfelijke bindweefselafwijkingen. Hoofdkenmerken zijn: hypermobiliteit, rekbare zachte huid, bindweefselzwakte, snel blauwe plekken en vertraagde wondgenezing. Pijn en vermoeidheid zijn veelgehoorde klachten. Meer info: https://ehlers-danlos.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant