Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De eerste editie van Biscuit begint extra vroeg, vanwege de coronamaatregelen die bepalen dat om 00.00 uur alle clubs moeten sluiten.</p>

De eerste editie van Biscuit begint extra vroeg, vanwege de coronamaatregelen die bepalen dat om 00.00 uur alle clubs moeten sluiten.

(Foto: Verkadefabriek)

Biscuit: de nieuwe dansavond met dj’s in de Verkadefabriek

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | De Verkadefabriek en Van Zuid Events presenteren een nieuwe dansavond in de Clubzaal. Vanaf 23 oktober kunnen liefhebbers van dans- en clubavonden daar elke maand terecht voor een creatieve mix aan muziek van wisselende dj’s.

De creatieve dertiger kan bij Biscuit maandelijks een avond dansen op electronica, funk, 80’s anthems, wereldmuziek en discoknallers. Biscuit werkt hiervoor samen met dj’s uit Den Bosch en omgeving. Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom.
Na eerdere succesvolle samenwerkingen slaan de Verkadefabriek en Van Zuid Events de handen opnieuw ineen: “Dansen staat centraal bij Biscuit, maar we vinden ook dat er weer meer ruimte moet zijn voor experiment. Deze nieuwe dansavond gaat mensen echt verrassen”, aldus Ivo Dierkx Van Zuid Events.

Line up zaterdag

De eerste editie is op zaterdag 23 oktober met muziek van de Bossche producer en DJ Poko poko (Jelle Meeuwsen) en Très Tropicale, een initiatief van de dj’s Akula Samsam (Bart van de Wetering) en Kingston Hi-Fi (Stijn Ariaens). Afwisselend brengen zij een mix van house, disco, funk, soul, maar ook wereldmuziek zoals latin en reggae.

Praktische informatie

Kaarten kosten 7 euro. Supporters betalen 6 euro. Voor aanvullende informatie en kaarten reserveren: verkadefabriek.nl/biscuit.

Meer berichten