Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Jordy Graat is het gezicht van Omroep Brabant. Hij presenteert tv-programma&#39;s zoals 3 Uurkes Vurraf, het Fijnfisjenie Caf&eacute;, Brabantse Dag, de Tilburgse Kermis en nog heel veel meer. Daarnaast is hij regelmatig te horen op Omroep Brabant radio, KermisFM en GlowFM.</p>

Jordy Graat is het gezicht van Omroep Brabant. Hij presenteert tv-programma's zoals 3 Uurkes Vurraf, het Fijnfisjenie Café, Brabantse Dag, de Tilburgse Kermis en nog heel veel meer. Daarnaast is hij regelmatig te horen op Omroep Brabant radio, KermisFM en GlowFM.

(Foto: )

Jordy Graat presentator tijdens wintercircus Pallasso in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | De parkeerplaats bij Stadion De Vliert vormt van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari het decor voor ‘Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition’. 

Wintercircus Pallasso biedt een serie betoverende voorstellingen die gepresenteerd worden door afwisselend Jordy Graat (bekend van Omroep Brabant) en DirkJan Ranzijn. Zij zijn de ceremoniemeesters van de show en brengen iedereen in de juiste sfeer. Soms serieus, maar altijd met een vleugje humor. Kom naar Den Bosch voor het enige echte Brabants wintercircus en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent. Kijk voor kaartverkoop en aanvullende informatie op
www.wintercircuspallasso.nl.

Ook voor bedrijven

Het spreekt voor zich dat The Magical Winter Edition ppl voor bedrijven uit Den Bosch en wijde omgeving een ideale gelegenheid kan zijn om de jaarlijkse kerstbijeenkomst of traditionele nieuwjaarsreceptie eens in een ander, aansprekend jasje te steken. Kijk voor meer info op de website: www.wintercircuspallasso.nl.    

Meer berichten