Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Iedereen mag zijn schoen komen zetten tijdens het &lsquo;Zet je Schoen concert&rsquo; (4+) in PERRON-3 in Rosmalen.</p>

Iedereen mag zijn schoen komen zetten tijdens het ‘Zet je Schoen concert’ (4+) in PERRON-3 in Rosmalen.

(Foto: Rechtenvrij)

Tip van de programmeur van Theater aan de Parade: Zet je schoen concert (4+)

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Dit theaterseizoen zijn er weer genoeg voorstellingen die je verbazen, prikkelen en verwarmen. Iedere week geven de programmeurs van Theater aan de Parade een tip voor het theater. Deze week het ‘Zet je schoen concert’ (4+), hét sinterpopconcert voor iedereen van 4 jaar en ouder!

Het ‘Zet je schoen concert’ is een heus popconcert dat bol staat van oude, bekende sinterklaasliedjes. Want Sinterklaas is jarig en dat gaan we vieren! Deze dag staat bol van de leukste sintliedjes, verhaaltjes en gedichten. Voor jong en oud, voor lief en stout. Modern en klassiek, kortom uniek! Vergeet niet om sokken zonder gaatjes aan te trekken, want echt iedereen mag zijn of haar schoen zetten tijdens de voorstelling!

Over de band

De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Het Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals). De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow, Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).

Praktische informatie

Theater aan de Parade presenteert het ‘Zet je schoen concert’ (4+) op zaterdag 20 november om 15.00 uur in PERRON-3. Meer info en tickets: theateraandeparade.nl.

Meer berichten