Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Wil jij een voorstelling van dit sfeervolle Wintercircus bijwonen? Stuur dan een mail met je naam, woonplaats, telefoonnummer naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl onder vermelding van &lsquo;Vrijkaarten Wintercircus&rsquo;.</p>

Wil jij een voorstelling van dit sfeervolle Wintercircus bijwonen? Stuur dan een mail met je naam, woonplaats, telefoonnummer naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl onder vermelding van ‘Vrijkaarten Wintercircus’.

(Foto: Wintercircus Pallasso )

Win vrijkaarten voor het Wintercircus in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Clowns die gekke streken uithalen, de levensgevaarlijke capriolen van acrobaten en de spreekstalmeester niet te vergeten die alles vlotjes aan elkaar praat. Als je eenmaal een voorstelling in het circus hebt bijgewoond, blijft dat je voor altijd bij. Deze ervaring gunnen wij – het team van de Bossche Omroep – eigenlijk alle inwoners van Den Bosch. Vandaar dat wij de komende weken een honderdtal vrijkaarten vergeven voor het Wintercircus in Den Bosch. 

‘Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition’ biedt jong en oud de gelegenheid om het jaar 2021 bruisend af te sluiten, of het nieuwe jaar 2022 juist knallend te beginnen. Van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari zet het circus van de uit Boxtel afkomstige Erico en zijn collega-clown Marcel haar tent op in Den Bosch. Om preciezer te zijn op de parkeerplaats van Stadion de Vliert/Sportiom. Daar kunnen de inwoners van Den Bosch genieten van een serie betoverende voorstellingen, in een programma vol sfeer en beleving, spanning, sensatie en humor. Kom genieten van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten niet te vergeten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent!

Vrijkaarten winnen 

Zijn jouw kinderen nog nooit naar het circus geweest en gun jij hun ook deze onvergetelijke ervaring? Of ben je misschien zelf een groot fan circus fan? Dan is dit je kans! Want de Bossche Omroep is mediapartner van ‘Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition’ en mag daarom een honderdtal gratis entreekaarten vergeven onder de lezers. Wil jij een voorstelling van dit sfeervolle en op en top Brabantse Wintercircus bijwonen? Misschien wel de première op 17 december. Stuur dan een mail met je naam, woonplaats, telefoonnummer naar actiebo@talvimediacentrum.nl onder vermelding van ‘Vrijkaarten Wintercircus’. Vergeet in je mail niet te vermelden wie je mee wil nemen naar het Wintercircus en waarom? De winnaars van de vrijkaarten worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Hou daarnaast ook de Facebookpagina van de Bossche Omroep in de gaten: www.facebook.com/BosscheOmroep/. Want ook via Facebook geven we binnenkort (nog meer) vrijkaarten voor het Wintercircus weg.

Meer berichten