Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Vrijwilliger Henny: &quot;Het geeft mij veel voldoening om anderen te kunnen helpen.&quot;</p>

Vrijwilliger Henny: "Het geeft mij veel voldoening om anderen te kunnen helpen."

(Foto: Angeline Swinkels)

Huis73 zoekt vrijwilligers met goed gevoel voor taal

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Huis73 in Den Bosch kan nog wel wat extra enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Onder andere voor de VoorleesExpress, de DigiTAALpunten en voor hulp bij activiteiten in het Taalhuis.

Als voorlezer bij de VoorleesExpress ga je twintig weken langs bij een gezin in de buurt. Je doet dit één keer per week op een vast moment. De ouders hebben zich vrijwillig aangemeld en zijn gemotiveerd, maar hebben zelf moeite om hun kinderen te stimuleren in de taalontwikkeling. Je leest hun kind(eren) voor, maar bent ook coach voor de ouders. Heb je interesse? Neem contact op met Charlotte van den Eijnden via voorleesexpress@huis73.nl, of bel met 06-47831290.

DigiTAALpunten

Heb je hart voor taal? Digitale kennis die je graag wil overdragen? Dan ben jij de vrijwilliger die Huis73 zoekt. Voor de bemensing van de DigiTAALpunten in West en Noord is Huis73 op zoek naar vrijwilligers voor dinsdag en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur. Is dit iets voor jou? Stuur een mail naar Charlotte van den Eijnden via digitaalpunt@huis73.nl..

DigitaalCafé en Taalhuis

Verder zoekt Huis73 vrijwilligers voor het nieuw te starten DigitaalCafé en taalactiviteiten in het Taalhuis. Ben je geïnteresseerd, of heb je zelf een idee voor een taal- of digitale activiteit? Neem contact op via taalhuis@huis73.nl.

Meer berichten