Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>In afwachting van de heropening van het Calesthenicpark bij jongerencentrum Noord, is er tijdelijk een &#39;SportContrainer&#39; geplaatst.</p>

In afwachting van de heropening van het Calesthenicpark bij jongerencentrum Noord, is er tijdelijk een 'SportContrainer' geplaatst.

(Foto: )

Jongerencentrum in Noord hervat de eerste activiteiten

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | In het jongerencentrum Noord zijn Hambaken Connect en PowerUp073 voortvarend gestart met activiteiten. Zo kan er weer gesport worden!

Als eerste richten ze samen met jongeren uit de wijk Noord het jongerencentrum opnieuw in. Daarnaast zijn de leerlingen van het Koning Willem I College teruggekeerd voor ‘Leren op Locatie’. Ook zijn de eerste activiteitengroepen voor jongeren van start gegaan in het gebouw. Afgelopen week is er bovendien ook een zogenaamde SportContrainer geplaatst en pp korte termijn volgt een uitdagend en divers activiteitenprogramma voor alle jongeren uit de wijk Noord.

Sporten in de buitenlucht

In afwachting van het herstel van het Calesthenicpark, is er een ‘SportContrainer’ geplaatst. Deze container is compleet ingericht voor een enorme variatie aan body workouts. De ‘contrainer’ is geschikt voor crossfit, bootcamp en krachttraining en staat er minimaal tot eind januari 2022. Deze kan op elk gewenst moment worden gebruikt (24/7). Daarnaast organiseren de jongerenwerkers vanaf deze week samen met ‘S-port speciale workouts voor jongeren. Zodra de benodigde materialen geleverd zijn, komt er op het buitenterrein voor het jongerencentrum weer een Calesthenicpark. Maar iedereen die zin heeft om te sporten in de buitenlucht, kan vanaf nu al komen trainen.

Meer berichten