Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Kerstpakketten en houtbare producten kunnen weer worden ingeleverd in de kerststal achter in de kerk van Stadsklooster San Damiano. &nbsp;</p>

Kerstpakketten en houtbare producten kunnen weer worden ingeleverd in de kerststal achter in de kerk van Stadsklooster San Damiano.  

(Foto: )

Inzameling voor voedselbank in kerststal Stadsklooster San Damiano

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Net als voorgaande jaren staat er dit jaar een kerststal achter in de kerk van Stadsklooster San Damiano aan de Van der Does de Willeboissingel 12 in Den Bosch. Daar kun je tijdens de Adventstijd houdbare etenswaren achterlaten voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank zodat ook zij een feestelijke kerst beleven.

Tot en met zondag 19 december kunnen houdbare producten - bijvoorbeeld rijst, pasta, conserven, ontbijtproducten, koffie en thee - in de kerk worden ingeleverd. Ook drogisterijartikelen - bijvoorbeeld tandpasta, shampoo, bad- en doucheproducten - en was- en schoonmaakmiddelen zijn van harte welkom. Natuurlijk kunt u ook uw eigen kerstpakket inleveren zodat deze terechtkomt bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Openingstijden

Het inleveren van producten in de kerststal kan op dinsdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Zaterdag kan dat van 11.00 tot 12.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden om kun je producten ook bij de portier in het klooster afgeven (bij de ingang links van de kerk).

Meer berichten