Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Kom swingen, dansen en zingen tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn live band op donderdag 30 december bij PERRON-3 in Rosmalen.</p>

Kom swingen, dansen en zingen tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn live band op donderdag 30 december bij PERRON-3 in Rosmalen.

(Foto: Set Vexy)

Kinderkerstpopconcert (3+) bij PERRON-3 in Rosmalen

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Dit theaterseizoen zijn er weer genoeg voorstellingen die je verbazen, prikkelen en verwarmen. Deze week geven de programmeurs van Theater aan de Parade een tip voor het theater. Schuif aan bij het leukste kerstuitje voor het hele gezin: Kinderkerstpopconcert (3+)

Kom de sneeuw van je schoenen stampen, want zodra de band van Jelle Amersfoort begint te spelen kunnen je voeten alleen nog maar bewegen. Versier samen al dansend en springend de boom, zing mee met ‘Jingle Bells’ en ‘Oh Dennenboom’, luister heerlijk naar het verhaal over ‘Rudolf dat leuke Rendier’ of spring en zing mee met één van al die andere geweldige kerstliedjes. De sfeer zit er goed in. Breng jij zoveel mogelijk lichtjes mee? Dan zorgen wij dat het gaat sneeuwen! De mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en tantes kunnen niet stilzitten bij dit kerstconcert voor kinderen. Het wordt een spetterende middag vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows, springende ouders en dansende kleuters.

Praktische informatie

Het Kinderkerstpopconcert met Jelle Amersfoort zie je op donderdag 30 december bij PERRON-3 in Rosmalen. Kaartverkoop en meer info: theateraandeparade.nl. 

Meer berichten