Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Zaterdag 11 december vindt bij Het Afscheidshuis in Empel het evenement &#39;Boom vol Licht&#39; plaats. Iedereen is van harte welkom.</p>

Zaterdag 11 december vindt bij Het Afscheidshuis in Empel het evenement 'Boom vol Licht' plaats. Iedereen is van harte welkom.

(Foto: )

Sta samen met anderen stil bij het overlijden van een dierbare

  •   keer gelezen   Human Interest

EMPEL | Paulien en haar team van Paulien Graves Uitvaartbegeleiding verwelkomen u graag op zaterdag 11 december tussen 13.00 en 16.00 uur bij Het Afscheidshuis aan de Proosdijstraat 12 in Empel om met elkaar stil te staan bij al uw overleden dierbaren. 

“U kunt een wens, foto of kerstgedachte in een speciale kerstbal in onze ‘Boom vol Licht’ komen hangen. De kerstballen worden door ons verzorgd”, vertelt Paulien. Iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 11 december. Ook als Paulien Graves Uitvaartbegeleiding niet de uitvaart van uw dierbare heeft verzorgd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en u hoeft zich ook niet vooraf aan te melden. “Wij hopen u graag te mogen ontmoeten op deze middag voor een gezellig samenzijn en een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen voor Kerst. Uiteraard houden wij rekening met de geldende Covid-19 maatregelen”, besluit Paulien.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding, Proosdijstraat 12 in Empel. Meer info: www.paulienuitvaart.nl.

Meer berichten