Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Alle vestigingen van Huis73 blijven ondanks de nieuwe en aangescherpte maatregelen open voor jong en oud.</p>

Alle vestigingen van Huis73 blijven ondanks de nieuwe en aangescherpte maatregelen open voor jong en oud.

(Foto: Angeline Swinkels)

Huis73 staat voor je klaar ondanks nieuwe maatregelen

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Ondanks de aangescherpte maatregelen, blijf je van harte welkom bij Huis73 om te lenen en lezen, te studeren en werken of om gebruik te maken van de horeca. 

Tot 17.00 uur zijn alle vestigingen van Huis73 geopend en gaan de cursussen en workshops, maar ook activiteiten van bijvoorbeeld het Taalhuis en IDO gewoon door. Activiteiten en cursussen die na 17.00 uur plaatsvinden gaan helaas niet door en worden indien mogelijk verplaatst of online gegeven. Buiten de aangepaste openingstijden gaat ook de online dienstverlening 24/7 door. Wist je dat je met je bibliotheekpas gratis ruim 160 online cursussen van Soofos en Good Habitz kunt volgen? Denk aan cursussen over persoonlijke effectiviteit, psychologie, talen en digitale vaardigheden. Kijk eens op www.huis73.nl/onlinecursussen voor meer info.

Verrassingstasje

Heb je overdag geen tijd om boeken te komen uitzoeken? Vraag dan een verrassingstasje aan op www.huis73.nl. Je krijgt 2 of 3 boeken in een genre naar keuze en haalt het tasje op in één van de vestigingen. Of maak gebruik van de Online Bibliotheek om gratis e-books en luisterboeken te lenen. Ook kun je gratis online tijdschriften lezen. Al deze diensten zijn gratis voor leden. Kijk voor meer info over een veilig bezoek aan Huis73 op www.huis73.nl.

Meer berichten