Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Bericht van de gemeente &#39;s-Hertogenbosch.</p>

Bericht van de gemeente 's-Hertogenbosch.

(Foto: )

Gemeente zet Bossche vrijwilligers in het zonnetje

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Dinsdag 7 december is de Dag van de Vrijwilliger. Een mooi moment om de 44.000 vrijwilligers in de gemeente ‘s-Hertogenbosch extra in het zonnetje te zetten. Zeker dit jaar, want 2021 is het nationale Jaar van de Vrijwilliger.

Om de vrijwilligers uit Den Bosch te bedanken, stond voor 7 december een feestelijke bijeenkomst in de Orangerie gepland. Door de huidige coronamaatregelen verschuift dit samenzijn naar 2022. Toch laat de gemeente deze dag niet zomaar voorbijgaan. Daarom zijn alle vrijwilligers uitgenodigd om de Dag van de Vrijwilliger online te beleven. Vanaf dinsdagavond 7 december om 19.00 uur kunnen zij op www.denbosch.nl/dagvandevrijwilliger kijken naar een uitzending die speciaal voor hen is opgenomen. Met onder andere een inspirerende lezing van Hanna Verboom en een verrassend optreden. De uitzending is de komende weken te bekijken.

Banieren op het Stadhuis

Iedereen mag weten dat vrijwilligers de gemeente ‘s-Hertogenbosch nóg mooier maken. Daarom hangen er vanaf dinsdagochtend twee grote banieren op het Stadhuis om de vrijwilligers te bedanken voor hun hartverwarmende inzet. De banieren blijven twee weken hangen.

Meer berichten