Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Hulppieten van de PvdA Den Bosch brengen vandaag cadeautjes bij gezinnen waar de schoorsteen dit jaar wat minder rookt.</p>

Hulppieten van de PvdA Den Bosch brengen vandaag cadeautjes bij gezinnen waar de schoorsteen dit jaar wat minder rookt.

(Foto: PvdA Den Bosch)

Hulppieten bezorgen 100 arme kinderen cadeautjes voor Pakjesavond

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Hulppieten bezoeken vandaag 100 kinderen voor wie pakjesavond anders stilletjes voorbij dreigt te gaan. De Bossche Sinterklaas heeft ook een speciale videoboodschap ingesproken voor álle kinderen in Den Bosch.

Omdat ook Sinterklaas en Pieten dit jaar vanwege COVID-19 op 1,5 meter afstand moeten blijven tijdens pakjesavond, heeft de Bossche Sint een speciale videoboodschap ingesproken voor de kinderen in de gemeente. De goedheiligman heeft deze videoboodschap in het bijzonder opgenomen voor de kinderen van ouders waar de schoorsteen dit jaar wat minder rookt. Traditioneel bezorgen hulppieten van de PvdA Den Bosch met steun van Quiet Community, Brabantse Hart in Actie, Stichting Gefelicflapstaartbox en Warm Buffet op pakjesavond cadeautjes bij gezinnen waar pakjesavond anders stilletjes voorbij dreigt te gaan.

Zak cadeautjes voor de deur

In de speciale pakjesavondboodschap via (s)internet wijst Sinterklaas de kinderen op de zak met cadeautjes voor de deur én vraagt de goedheiligman om met Kerst zijn foto in de boom te hangen. Ook vertelt Sinterklaas de kinderen dat ze hun best moeten doen op school. “Anders moet je later voor de gemeente ‘s-Hertogenbosch werken en dat is echt voor niemand leuk”, aldus de bijna 362-jarige. Bekijk zijn boodschap op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=M9Pdt7DDBog.

Meer berichten