Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Michael Pilarczyk: deze avond is een moment voor jezelf.</p>

Michael Pilarczyk: deze avond is een moment voor jezelf.

(Foto: William Rutten)

Michael Pilarczyk brengt rust in je hoofd

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | In ‘Rust in je hoofd’ vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. Deze avond is een moment voor jezelf.

De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd.

Druk even de pauzeknop in

Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Ho stop! Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Michael Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Praktische informatie

Gun jezelf dit moment met Michael Pilarzyck op 12 maart in HAL8 van de Brabanthallen. Meer info en tickets: theateraandeparade.nl.

Meer berichten