Hoe blijf jij digitaal gezond? Op Data Detox Dag presenteert Huis73 diverse activiteiten om je technologie-bewustzijn te vergroten.
Hoe blijf jij digitaal gezond? Op Data Detox Dag presenteert Huis73 diverse activiteiten om je technologie-bewustzijn te vergroten.

De Kleinste Privacyshow en Techyoga op Data Detox Dag

Human Interest 168 keer gelezen

DEN BOSCH | Zaterdag 22 januari presenteert Huis73 samen met Fers en SETUP de Data Detox Dag. 

Paradoxaal genoeg is deze dag online, maar misschien is dit juist wel veelzeggend. We zijn continu verbonden en omgeven met technologie, maar hoe blijven we digitaal gezond? Op Data Detox Dag kun je kiezen uit diverse activiteiten om je technologie-bewustzijn te vergroten en los te komen van je gewoontes.
Begin de dag om 10.00 uur met techyoga en word bewust van je verwevenheid met technologie. Yin-yoga docent Sieta begeleidt je in poses zoals de endless scroll. Ook kun je om 11.00 uur deelnemen aan ‘De Kleinste Privacyshow van Nederland’: een programma vol gekke quizjes, het Radje van Fortuin en een omgekeerde mini-bingo waarin je allerlei handige dingen leert over online veiligheid en privacy. Tijdens de lunch, om 12.30 uur, leer je wat algoritmes zijn en hoe je er mee moet leven door ze beter te leren doorzien en kritisch te blijven. En om 14.00 uur wordt ingezoomd op een grote app-schoonmaak en ontdek je welke designtrucs online platforms gebruiken. Ook maak je kennis met alternatieve apps en probeer je deze uit. Deelname aan alle workshops is gratis, meld je aan op https://huis73.op-shop.nl/1003/data-detox-dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant