Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Niet minder dan 11 daoge aftelpret in aanl&ocirc;&ocirc;p naor ut f&eacute;&eacute;st der f&eacute;&eacute;sten.</p>

Niet minder dan 11 daoge aftelpret in aanlôôp naor ut féést der féésten.

(Foto: )

Carnavalssfeer in huis met de Oeteldonkse Carnavalender

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Voor de Oeteldonkers die jaarlijks moeite hebben met het aftellen naar de drie mooiste dagen, is er nu de Oeteldonkse Carnavalender. Een soort adventskalender vol verrassende cadeaus, met 11 dagen aftelpret in aanloop naar het feest der feesten. 

Nederlanders zijn gek op adventskalenders. Vandaar dat ze de laatste jaren in alle soorten en maten verschijnen. Wat nog niet bestond, was een aftelkalender in aanloop naar carnaval. Tot nu, want nu is er de Oeteldonkse Carnavalender. Ook al is het nog onzeker in welke vorm er dit jaar carnaval gevierd kan worden, met de Oeteldonkse Carnavalender kunnen Oeteldonkers hun hoop op carnaval kracht bij zetten en er thuis een feestje van maken. Het is een grote box vol originele presentjes, speciaal gemaakt voor deze gelegenheid en nergens anders te koop. Bij elk presentje hoort een verrassend verhaal, wat staat beschreven op de bijbehorende scheurkalender. Hiermee kan je aftellen naar carnavalszondag. 

Kalender bestellen

De Oeteldonkse Carnavalender is voor 3 x 11 euro te bestellen op www.carnavalender.nl. Alle lezers van de Bossche Omroep ontvangen bovendien 11% korting door bij hun bestelling de kortingscode BOSSCHEOMROEP11 in te voeren.

Meer berichten