Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Op woensdag 25 mei presenteert Nicky van der Heijden een goederen- en dienstenveiling bij Den Driehoek in Vinkel.&nbsp;</p>

Op woensdag 25 mei presenteert Nicky van der Heijden een goederen- en dienstenveiling bij Den Driehoek in Vinkel. 

(Foto: Henk van Esch )

Nicky uit Vinkel haalt geld op voor onderzoek naar kanker

  •   keer gelezen   Human Interest

VINKEL | Veel mensen hebben machteloos hun naasten tegen deze rotziekte zien vechten, en helaas hebben te veel mensen hun dierbaren aan deze ziekte verloren. Dat geldt ook voor Nicky van der Heijden uit Vinkel. Zijn moeder verloor het niet te winnen gevecht op 4 oktober 2015.

“Daarom wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Deze financiert onderzoek naar kanker”, vertelt Nicky vastberaden. Vanaf 2018 is hij al bezig om een hele ironman - een triatlon waarbij je 3,8 kilometer moet zwemmen, 180 kilometer fietst en afsluitend 42,2 kilometer hardloopt - te volbrengen met voorafgaand een veiling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de AVL Foundation. Maar Covid-19 strooide jarenlang roet in het eten. Nu gaat het er dan eindelijk toch van komen. Op woensdag 25 mei om 20.00 uur gaat in Den Driehoek aan de Brugstraat 34 in Vinkel de veiling van start waarbij geboden kan worden op allerlei mooie items. De opbrengst gaat volledig naar de AVL Foundation. En op 26 juni neemt Nicky deel aan de ironman in Frankfurt. “Mocht je mijn doel willen steunen en willen doneren, dan kan dit via www.ironnicky.nl, op de speciale actiepagina www.actievooravlfoundation.nl/actie/nicky-van-der-heijden, of kom op 25 mei naar de veiling in Den Driehoek”, besluit Nicky.

Meer berichten