Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Ook enthousiaste huiskamer- en tuineigenaren die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden.</p>

Ook enthousiaste huiskamer- en tuineigenaren die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden.

(Foto: Maarten J. Eykman)

Schrijf je nog snel in voor Gluren bij de Buren 2022 in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Op 3 juli vindt in Den Bosch ‘Gluren bij de Buren’ plaats. Voor het eerst vinden de optredens zowel in tuinen, als huiskamers van enthousiaste Bosschenaren plaats. Tot nu toe hebben onder andere singer/songwriters en theateracts de weg gevonden naar het aanmeldformulier.

De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren tijdens de Buren kan laten zien wat Den Bosch echt in huis heeft. Ook enthousiaste huiskamer- en tuineigenaren die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan nog tot zondag 22 mei via de website
www.glurenbijdeburen.nl.

Organisator Dirkjan van Oord: “Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de meest bijzondere verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!”

Aanmelden

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl. Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en Huis73.

Meer berichten