Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p><span cstyle="Platte tekst bold">Voor de wekelijkse bezorging van de Bossche Omroep zijn wij dringend op zoek naar nieuwe bezorgers in alle wijken en dorpskernen van de gemeente &lsquo;s-Hertogenbosch.</span> </p>

Voor de wekelijkse bezorging van de Bossche Omroep zijn wij dringend op zoek naar nieuwe bezorgers in alle wijken en dorpskernen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

(Foto: )

Nieuwe bezorgers gezocht voor de Bossche Omroep

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Voor de wekelijkse bezorging van de Bossche Omroep zijn wij dringend op zoek naar nieuwe bezorgers in alle wijken en dorpskernen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. 

Wil jij een prima zakcentje verdienen en tegelijkertijd wat broodnodige lichaamsbeweging opdoen? Dat is mogelijk met het wekelijks bezorgen van deze krant: de Bossche Omroep. Om het bezorgen van de krant extra makkelijk te maken, krijg je van ons natuurlijk een handige en degelijke fietstas in bruikleen.
Niet alleen jongeren vanaf 13 jaar mogen overigens reageren, ook volwassenen, vutters of bijvoorbeeld KBO-leden die graag de kas van de eigen vereniging willen spekken, kunnen wekelijks op pad met de Bossche Omroep. Heb jij wellicht belangstelling? Meld je dan snel aan bij Talvi Mediacentrum op telefoonnummer 0413-745981, of stuur een mail naar bezorging@talvimediacentrum.nl..

Krant niet ontvangen?

Heb jij de Bossche Omroep niet ontvangen? Bel dan met 0413-745981, of mail naar bezorging@talvimediacentrum.nl.

Meer berichten