Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Ismail Aghzanay is inmiddels een veelgevraagd spreker en leraar van het jaar van Nederland in 2021.
Ismail Aghzanay is inmiddels een veelgevraagd spreker en leraar van het jaar van Nederland in 2021.

Eindevenement Jongeren Talent programma 2022 in DePetrus

  •   keer gelezen   Human Interest

VUGHT | Op het eindevenement van het Jongeren Talent programma 2022 (14-21 jaar) - dat op zaterdag 25 juni van 19.30 tot 21.30 uur plaatsvindt in DePetrus in Vught - komt onder andere Ismail Aghzanay spreken.

Ismail Aghzanay is inmiddels een veelgevraagd spreker en leraar van het jaar van Nederland in 2021. Vanuit zijn rol wordt hij ook regelmatige benaderd voor tvprogramma’s (o.a. bij Jinek, Beau en Op1) en/of kranten (o.a. het AD, NRC, de Volkskrant). Zijn doel is om impact te maken en iets achter te laten waar anderen profijt van zullen hebben (inspireren, motiveren en harten te bereiken, raken en verrijken). Persoonlijk leiderschap (talent ontwikkeling) is een van de thema’s waar hij zich als spreker mee bezighoudt.

Verder wordt op deze avond de prijs van 2.000 euro uitgereikt aan het door de jongeren uitgekozen project in Vught, Cromvoirt of Helvoirt. Jongeren van het Jongeren Talent programma zullen verder spreken over wat ze gedaan hebben tijdens de clinics (start februari 2022) en wat ze ervan hebben geleerd. Zo hebben ze leren debatteren en beïnvloeden, heeft een jongere uit Noorwegen gesproken over een jeugdraad daar en zijn er jongeren uit een andere Nederlandse gemeente op bezoek geweest. Verder zijn tijdens deze clinics de onderwerpen Duurzaamheid en Gezondheid aan bod gekomen. Het Jongeren Talent programma 2022 is tot stand gekomen door de Europese Unie in samenwerking met de Gemeente Vught, Cromvoirt, Helvoirt.

Toegang tot het eindevenement is gratis. Vooraf aanmelden is wel verplicht. Dat kan via https://huis73.op-shop.nl/.../jongeren-talent.../25-06-2022. Het evenement is speciaal bedoeld jongeren, maar alle leeftijden zijn natuurlijk welkom.

Meer berichten