Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner.</p>

Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner.

(Foto: Vincent van den Hoogen)

Resto VanHarte opent nieuwe locatie in Rosmalen

  •   keer gelezen   Human Interest

ROSMALEN | Resto VanHarte Den Bosch opent op dinsdag 28 juni een nieuwe locatie in Rosmalen. Vanuit een samenwerking met het Parochiecentrum en de Wijkraad in het centrum wordt er elke maand gekookt voor de mensen uit de buurt.

De samenwerking heeft als doel de mensen uit de wijk te enthousiasmeren en bij elkaar te brengen met thema-dineravonden, mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers, om zelf- en samenredzaamheid en participatie in de maatschappij te stimuleren en zo eenzaamheid en sociaal isolement te voorkomen of te verzachten. Iedereen is welkom. 

Ontmoeten en verbinden

Manita Rovers, Restomanager van Resto VanHarte Den Bosch: “Eigenlijk gaat het bij Resto VanHarte niet alleen om eten, maar juist om ontmoeten en verbinden. Bovendien gaan we hier nog een stapje verder tijdens de thema-avonden.” 

Vooraf reserveren

Resto VanHarte is vanaf 28 juni elke laatste dinsdag van de maand geopend in het Parochiecentrum aan de Rodenborchweg 2 in Rosmalen. Ontvangst is vanaf 17.30 uur, het diner start om 18.00 uur. Reserveren is verplicht via restovanharte.nl, of telefonisch op 0900-9003030 (op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur). Het driegangendiner is altijd vers, gezond en betaalbaar. Voor vrijwilligerswerk kun je je opgeven bij Manita Rovers via m.rovers@restovanharte.nl.

Meer berichten