Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De dj's en samenstellers van het programma. (Foto's: Rivierenland Radio)
De dj's en samenstellers van het programma. (Foto's: Rivierenland Radio) (Foto: Rivierenland Radio)

Nieuwe Rivierenland Radio zoekt flessenpost

  •   keer gelezen   Human Interest

REGIO | Een man met een passie, zo kan je Johan Kentin wel typeren. Twintig jaar werkte hij bij Radio 8FM en nu hebben hij en Roger van den Akker hun eigen radiostation: Rivierenland Radio. Non-stop muziek met vanaf vrijdag het hele weekend muziekprogramma’s in de avond.

Met lichte pop tot Nederlandse hits vanaf de jaren 70 tot nu. Van Toontje Lager tot Shawn Mendes, Cindy Lauper en Suzan & Freek. Het team van dj’s bestaat naast Johan uit Rob de Vaan, Joep Gersjes, Erik Beks, Kees Veerman, Dick Westerdijk en Ad Bouman. Zij verzorgen vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week onder meer de Flitsschijf, Schijven voor Bedrijven, de Flitsende 50 (samengesteld door luisteraars), de leukste classics, uittips voor het weekend en nieuwsflitsen. Op zondagavond om 23.00 uur leest dj Joep tussen de muziek gedichten van luisteraars voor. Online is Rivierenland Radio te beluisteren via rivierenlandradio.nl, een app of in Den Bosch via DAB+ op kanaal 6d. 

Flessenpost

De radiomakers vertellen: “Uiteraard zijn wij ook te vinden op Facebook en andere sociale media kanalen. Heb je een muziektip voor de Flitsende 50 of schrijf je gedichten? Wil je een activiteit of evenement uit jouw buurt onder de aandacht brengen voor onze infoblokken? Stuur deze flessenpost dan naar flessenpost@rivierenlandradio.nl. Wij staan al klaar aan de waterkant.”

Meer berichten