Foto van Eva. Dit is één van de foto’s die Eva vond in de koffer.
Foto van Eva. Dit is één van de foto’s die Eva vond in de koffer.

Vrouw zoekt hulp bij het ontmaskeren van haar stalker

Human Interest 299 keer gelezen

REGIO | Escapekoffer ‘De Stalker’ is een offline escapebeleving voor thuis. Aan de hand van raadsels, puzzels, foto’s, krantenknipsels, codes en aanwijzingen via telefoon kunnen gezelschappen van 2 tot 6 speurneuzen vanaf 16 jaar Eva helpen het mysterie te ontrafelen. 

Eva - een drieëntwintigjarige vrouw uit Voorn - heeft een zeer verontrustende vondst gedaan. In het hotel waar ze werkt, ontdekte ze een koffer vol foto’s van zichzelf. Foto’s van haar, van haar vrienden en vriendinnen, collega’s, haar werk en beelden in de privésfeer. Wie deze beelden heeft gemaakt weet niemand. Eva vermoedt dat de koffer, eigenaar onbekend, bewust is achtergelaten om door haar gevonden te worden. Wie de stalker is die hiervoor verantwoordelijk is, kan ze alleen maar raden. Omdat er op dit moment geen sprake is van een misdrijf, kunnen de autoriteiten niet ingrijpen. De hevig geschrokken Eva zoekt met spoed hulp bij het achterhalen van het mysterie achter deze verontrustende vondst. Jezelf aanmelden om de identiteit van deze stalker te achterhalen kan via www.eigenaaronbekend.nl.

Spannend en gezellig, thuis aan de keukentafel, of bijvoorbeeld tijdens een weekend weg. De Stalker is een productie van Eigenaar Onbekend samen met Kamer 237; beoordeeld als een van de beste escapespelmakers van Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant