Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De producten van Boer Rob van landgoed Bleijendijk in Vught staan voor dierenwelzijn door zijn koeien die in familiekuddes worden gehouden. Van de melk wordt biologische kaas en van de stiertjes wordt vlees gemaakt.</p>

De producten van Boer Rob van landgoed Bleijendijk in Vught staan voor dierenwelzijn door zijn koeien die in familiekuddes worden gehouden. Van de melk wordt biologische kaas en van de stiertjes wordt vlees gemaakt.

(Foto:)

Proef de Buurderij in Den Bosch: koop lokaal, eet met een verhaal!

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Buurderij Den Bosch bestaat alweer 4 jaar! Al 4 jaar kun je bij Plein Oost aan de van Broeckhovenlaan 4a in Den Bosch producten kopen met een verhaal, super vers en direct van de boer.

Kom kennismaken tijdens ‘Proef de Buurderij op woensdag 6 juli van 16.30 tot 18.30 uur. Alle producenten zijn dan met een kraampje aanwezig zodat je kennis met hen kunt maken, producten kunt kopen en van alles kunt proeven. Je kan ook aanschuiven voor een maaltijd. Kosten: 7,50 euro. Op de website van de Buurderij kun je deze maaltijd reserveren. Overigens kun je de producten ook online bestellen. Ga naar de website en maak vrijblijvend een account aan: www.buurderijdenbosch.nl. Met de kortingscode DENBOSCH5 ontvang je 5 euro korting op je 1e bestelling.

Bij de Buurderij heb je direct contact met de boer. Zo weet je wat je eet en hoe en door wie jouw eten is gemaakt. De Buurderij is daarnaast ook een gezellige ontmoetingsplek in de wijk. De deelnemende boeren en producenten verstaan hun vak en zijn met zorg geselecteerd. Ze staan in verbinding met hun klanten en dragen zorg voor de omgeving en hun producten. Zij zetten met passie en visie een stapje extra voor een betere wereld en dat proef je. Door jouw boodschappen te doen via de Buurderij steun je lokale ondernemers, koop je gezond voedsel en draag je zorg voor jouw leefomgeving, omdat onze boeren dat ook doen!

Meer berichten