Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Dit jaar was de eerste keer dat er tijdens &#39;Gluren bij de Buren&#39; zowel huiskamers als tuinen mee konden doen.</p>

Dit jaar was de eerste keer dat er tijdens 'Gluren bij de Buren' zowel huiskamers als tuinen mee konden doen.

(Foto: Brechtje Leijten)

Derde editie ‘Gluren bij de Buren’ in Den Bosch smaakt naar meer

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Zondag 3 juli vond ‘Gluren bij de Buren’ voor de derde keer plaats in Den Bosch. Doorheen de hele gemeente verwelkomden enthousiaste deelnemers hun buren en ander publiek voor spetterende optredens van lokaal talent. Er waren in totaal wel 120 optredens verspreid over 40 locaties.  

Ontmoeting stond centraal bij deze editie van ‘Gluren bij de Buren’. Bossche bewoners kregen de kans om eindelijk eens bij de buren over de vloer te gaan. Door alle wijken van Den Bosch is er samen genoten van cultuur. Naast particuliere huiskamers en achtertuinen waren ook buurthuizen, zorgwoningen en volkstuinen een podium voor lokale podiumdieren. Dit jaar was de eerste keer dat er zowel huiskamers als tuinen mee konden doen. Op deze manier kon er op nog meer locaties ‘gegluurd’ worden. Het zonnetje maakte van alle optredens in de buitenlucht direct een succes, maar ook de optredens bij de uiteenlopende binnenlocaties werden druk bezocht.  

Gluren bij de Buren vond plaats in 33 verschillende gemeenten tegelijk. De volgende editie is gepland op zondag 5 februari. Kijk voor aanvullende informatie op https://glurenbijdeburen.nl.

Meer berichten