Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Robert van Enschot (links) van VepaGifts en Erwin Frunt van Big Bird Creative Studios poseren op de Parade met de Bossche editie van het wereldberoemde spel Monopoly. Het spel is vanaf november te koop.
Robert van Enschot (links) van VepaGifts en Erwin Frunt van Big Bird Creative Studios poseren op de Parade met de Bossche editie van het wereldberoemde spel Monopoly. Het spel is vanaf november te koop.

Bossche editie Monopoly spel binnenkort te koop

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | De stad ‘s-Hertogenbosch heeft binnenkort haar eigen Monopolyspel. Het is een limited edtion van het wereldberoemd spel, maar dan in de Bossche Variant. Het spel is tot stand gekomen dankzij medewerking van diverse Bossche bedrijven.

MONOPOLY® ‘s-Hertogenbosch is een officiële op maat gemaakte stadseditie van het wereldberoemde spel MONOPOLY®. Het spel is inhoudelijk en grafisch op maat gemaakt en bevat de belangrijkste straten, pleinen en bezienswaardigheden van ‘s-Hertogenbosch. Kanskaarten, Algemeen Fonds Kaarten, het speelgeld, de stations, alle onderdelen zijn op maat gemaakt in samenwerking met enthousiaste ondernemers en organisaties uit de stad. Bedrijven kregen de mogelijkheid om hun naam aan deze Bossche editie te koppelen. 

Bedrijven enthousiast

Het Bossche Monopoly is een initiatief van het Bossche bedrijf VepaGifts, in samenwerking met BigBird Creative Studio uit Berlicum. “Het slagen van het project staat of valt met bedrijven die met je mee willen doen. Maar we hadden geen problemen om de ‘vakken’ gevuld te krijgen. Het idee slaat enorm aan. Het blijkt ook een uitstekend relatiegeschenk te zijn voor bedrijven”, aldus Robert-Jan van Enschot van Vepa Gifts. Dus binnenkort is het handelen in de 22 bekende Bossche straten en plekken die het spel rijk is. Van de Markt, de Verwersstraat en Stationsweg tot en met de Graafseweg en uiteraard de Korte Putstraat. Een reis van herkenning door de vertrouwde Bossche straten.

Trots op ‘s-Hertogenbosch

Bosschenaren zijn bijzonder trots op hun stad ‘s-Hertogenbosch, concludeert Van Enschot. “Een gastvrije stad met een cultuur-historische binnenstad met musea en monumenten, met de Sint-Janskathedraal als imponerend hoogtepunt. En natuurlijk het Bourgondisch leven. Die dynamiek en sfeer zie je terug in het spel. Koop die leuke winkels in de Bossche binnenstad, onderhandel over de aankoop van horecabedrijven in de Korte Putstraat, zet een hotel op de Parade of investeer in het dynamische Paleiskwartier. Zo ontdek en beleef je ’s-Hertogenbosch telkens opnieuw.”

Verkoopadressen

De Limited Edition is beschikbaar vanaf begin november. De consumentenprijs bedraagt 54,95 euro. Het spel is te bestellen via de speciale webshop www.s-hertogenboschspel.nl. Het is bovendien verkrijgbaar bij de Bossche vestigingen van Primera en die in Rosmalen, plus tuincentrum Groenrijk aan de Graafseweg en Bar Le Duc aan de Korenbrugstraat. Het spel is in samenwerking gemaakt met Identity Games.

Meer berichten