Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>In juli wordt de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum omgetoverd tot zwoele en intieme concertlocatie.</p>

In juli wordt de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum omgetoverd tot zwoele en intieme concertlocatie.

(Foto: Jasper Toeli)

Zwoele zomeravonden in Den Bosch dankzij de TUINSESSIES

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Na het grote succes van vorig jaar, zijn de TUINSESSIES weer terug. Met maar liefst negen zomeravondconcerten in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, geniet het publiek van onder andere de Zeeuwse singer-songwriter Broeder Dieleman, de Nederlandstalige kleinkunsttweeling Clean Pete en de Americana-stijl zangers Simon Keats & Eric Devries.

Net als afgelopen jaar heeft Theater aan de Parade in samenwerking met Willem Twee en Het Noordbrabants Museum gezorgd voor een veelzijdig programma. Zo komt de winnares van The Voice of Holland 2020 Sophia Kruithof optreden en kan je genieten van de poëtische en dansbare muziek van Gerson Main.

Nieuw is het combiticket. Bezoekers hoeven niet alleen een concert bij te wonen met hun ticket, maar kunnen ook voorafgaand aan het concert toegang krijgen tot Het Noordbrabants Museum.

“Ook dit jaar worden de TUINSESSIES ontzettend divers en intiem,” aldus Gijs van Schijndel, Programmamaker bij Theater aan de Parade.

Praktische informatie

TUINSESSIES zijn van 2 tot en met 31 juli te zien in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Ga voor meer informatie en tickets naar tuinsessies.nl.

Meer berichten